Varför behöver jag ha en valphage?

Jag är i bostaden hela tiden samt valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ jag medan jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som nyttjas på rätt sätt, kan vara en livräddare för valpar och kan också skänka dej lugn att kunna att din valp är på ett säkert ställe, när du är upptagen eller borta! Hämtat från: valphagar.se.

Ett utav de långa svaren – samt detta kan verka ta vägen lite runt, men läs följande skrift noggrant – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten puppy eller flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är också några av de sorgliga historier några övriga valpägare innehar delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten valp till en kry vuxen, behöver man undvika att din puppy får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du antagligen ej kan avstyra alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy och man försöker bilda dig skillnaden mellan en liten puppy samt en större – men jag tror verkligen att det är angeläget att man har så få perider med litet blodsockerepisoder som genomförbart.

En valphage hjälper dej att klara detta.

Om man inte är bekant med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – långt ned sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att inta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage i närheten av dig, ej tillräckligt vila och sömn, mycket av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt eller flåsande när det är varmt – allt avlägsnar välbehövlig energi från den lilla anatomin.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till ett litet antal bekymmer alls.

Detta är en av anledningarna till att valpar ej är lämpliga allmän, och varför det är angeläget att du söker dej den tid du är gärna att investera, och den behandling samt stöd man är villig att ge din hundvalp var dag av ditt liv!

Före du tillverkar beslutet att handla eller ta till ditt hushåll en!

Så nu att besvara din be om något oerfaren – varför ska man en valphage eller dylik fristad för din puppy?

Alldenstund en valphage skänker allt det erforderlig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla valp kan vara säker också utan kontroll.

Utan från skador samt olyckor, och där det inte kommer att hamna i trånga utrymmen där den ej bör vara i, när man inte ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan grunna sej – alla skrymslen och vrår man antar att de ej kunde anlända in – gissa igen – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när du tillverkar dina vanliga sysslor samt fortfarande vara i en bestämd ett klimat.

Du kan krama, gosa samt älska den, man vill blott inte chansa att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sig.

Samt förresten – valpar känner till aldrig själva när de skall sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att förtära eller dricka, och efter att krascha en timma eller två senare.

En valp kan umgås samt deltaga dej – blott ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, ska man behandla det som en mänskligt spädbarn med dieter agenda / rast / sova perioder, och efter det att den nått den åldern – ska du fortfarande bearbeta det med enorm hänsyn när det gäller storleksbegränsningar, kalorier nivåer och säkerhet.

Detta var lite kort om hurså man behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det finns flera fler orsaker varför det är bäst med en bastant valphage, bland annat när man önskar att din puppy alltid ska känna sig trygg och när du skall träna din hundvalp att bliva rumsren – men det är att andra kapitel.