Grön vispad grädde med melonsmak förgyller barnkalaset

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dessa är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön färg och smak av len melon, riktigt uppfriskande för både öga och mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, citronfärgad kulör. Aromhusets tidigare vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är allaredan tidlösa och favoriserade av många hushåll runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett givet tillfälle att använda Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna färg en ypperlig bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så mjuk, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop ska vara fin eller ej, men det går fullständig utmärkt att tillsätta allt från honung till socker alternativt kalorifria val som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går oxå bra att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen och smaken blandas ut regelbundet med grädden på egen hand. En kapsyl arom är ekvivalent tre ml och det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Var butelj av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är också enormt gott i yoghurt, hemgjord glass alternativt frozen yoghurt. vispgrädde LCHF
Även i lösa smetar kan man hava i lite av denna färgglada arom, gröna muffins blir absolut oxå en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är totalt kalori- och kolhydratsfria. Man kan alltså med bra samvete äta sin gröna melonyoghurt eller hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till och med att äta under rätt så stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets sortiment finns fyra annorlunda typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer samt kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade och osockrade varianter, men i övrigt är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar dem med bubbelvatten blir precis som färdigsmaksatt LOKA eller Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom samt päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (ljuvlig!), choklad, vanilj och amaretto. Dessa är utmärkta val till de sötsliskiga syrups som finns i handeln samt inte går att begagna om man inte är ute efter riktiga kalori- samt sockerbomber.

När det innefattar vispgräddearomerna går det också bra att mixa smakerna. Då kan man skapa egna färg- samt smakkombinationer som blir tillägg skojig hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med brandgul kulör? Vill man ha lila så blandar man jordgubbe samt blåbär och får skogsbärsgrädde! Hurdan roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, fördel allt övrigt ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.