Bättre utfall på styrketräningen med Saigonkanel

Skulle du bli nyfiken om du fann en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är fullkomligt naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du handlar är av högsta kvalitet.

Den bästa kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den även kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte från området runt den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är tätt besläktad med Kassiakanel som är den sort vi oftast finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantningsmetoder.

Vietnamesisk kanel förhöjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att balansera blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och regelbundet intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna eftersom kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel samt diabetes och de flesta studier visar på att diabetiker gynnas av att inmundiga mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillsätta mindre insulin är vad som föreskrivits från början (det här ska emellertid alltid ske i konsultation med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det gäller styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp åt 4 gram Saigonkanel per dag främjar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer angelägna att spara energi ifall det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är emellertid inte enbart till muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig likaså ha gynnsam verkning för de som vill bränna fett. Vanligen går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa enastående förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i korrelation med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare av fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt förhöja i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Åtskilliga stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och i synnerhet Saigonkanel, ger en lång rad andra vinster, förutom sådana som har med blodsocker, vikt och muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är inte bra, ämnet kumarin kan vid överdriven konsumtion resultera i leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger uteslutande positiva effekter för hälsan samt formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om vanlig lågpriskanel ur många aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både lukt och smak, så mindre dos behövs för att åstadkomma samma smaknivå. Detta gör att det lite högre priset på Saigonkanel kontra vanlig kanel lätt motiveras, i synnerhet med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs via Gert Strand AB är av bästa slag – och alltid fräsch. Du finner Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.